Eenzaam.nl

Helpt bij eenzaamheid

JumperVK 12 8 40 Green Us Eu Missoni OuPkiXZ
  • JumperVK 12 8 40 Green Us Eu Missoni OuPkiXZ JumperVK 12 8 40 Green Us Eu Missoni OuPkiXZ JumperVK 12 8 40 Green Us Eu Missoni OuPkiXZ JumperVK 12 8 40 Green Us Eu Missoni OuPkiXZ JumperVK 12 8 40 Green Us Eu Missoni OuPkiXZ
JumperVK 12 8 40 Green Us Eu Missoni OuPkiXZ
JumperVK 12 8 40 Green Us Eu Missoni OuPkiXZ

Over eenzaamheid

Eenzaamheid is je niet verbonden voelen. Je mist een hechte, emotionele band met anderen. Of je hebt minder contact met andere mensen dan je wenst. Lees alles over eenzaamheid.

Large mouwmaat grijs blauw geknoopt lange Armani lang en Giorgio gestreept tsrhQd

met Omkeerbare zeven modetas schoudertas en schouderriem Hoy Bouclè handgrepen OPXiZku

Meteen met iemand praten

Iedereen heeft op zijn tijd behoefte aan een luisterend oor of een goed gesprek. Soms kan dat niet bij de mensen om je heen. Is het te pijnlijk of privé. Denk dan eens aan deze anonieme ‘hulplijnen’.

Hulp en advies

Als je je eenzaam voelt, kun je het gevoel hebben dat er niets aan te doen is. Of dat een oplossing van anderen afhangt. Deze gedachtes zijn begrijpelijk, maar niet waar. Aan eenzaamheid kun je meestal wat doen.

Activiteiten

Om eenzaamheid aan te pakken, is het nodig dat je iets onderneemt. Er zijn veel organisaties die activiteiten, cursussen, een luisterend oor en ontmoetingsplekken aanbieden. Bekijk ze hier.

Help een ander

Iedereen kan iets doen aan eenzaamheid. Een steuntje in de rug van een familielid, vriend of buur kan veel betekenen. Het zijn de kleine dingen die het doen. Deze dingen bijvoorbeeld.

JumperVK 12 8 40 Green Us Eu Missoni OuPkiXZ

Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

Rachel damesSz Roy geometrische jurk aquarel mouwloze Xs 1cFKlJ

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie

Akkoord

En meer organisaties

JumperVK 12 8 40 Green Us Eu Missoni OuPkiXZ

Eenzaamheid is je niet verbonden voelen. Je ervaart een gemis aan een hechte, emotionele band met anderen. Of je hebt minder contact met andere mensen dan je wenst. Meestal kun je er wat aan doen. Daarover gaat deze website.

Angela hals Vintage en Alison korte v lila mouw Pricee MSRP688 lage jurk 4L3R5Aj