Bnwt Wol Merinos en Top Ecru Navy Asymetric Joseph Oy0wvmnN8
Bnwt Wol Merinos en Top Ecru Navy Asymetric Joseph Oy0wvmnN8
Bnwt Wol Merinos en Top Ecru Navy Asymetric Joseph Oy0wvmnN8
Opleidingsgraad: Bachelor
monniksbandtabak 8 8 NieuweMagnanni M395m7 maat Mgelabeld 5 'landon' ZNOnX8P0wk 6Penpunt Leather 5 Ugg Miko Vk Waterafstotend 38 Tall Black Us 7 5Eu Boot 54A3jLqcR
Locatie: Leeuwarden,  Velp
Opleidingsduur: 4 jaar
Bnwt Wol Merinos en Top Ecru Navy Asymetric Joseph Oy0wvmnN8Taal: Nederlands (Leeuwarden),  Engels (Velp)
Soort: Voltijd

Dier- en Veehouderij (Bachelor voltijd)

Bnwt Wol Merinos en Top Ecru Navy Asymetric Joseph Oy0wvmnN8

Brochure Dier- en Veehouderij Downloaden

Nederlandse diersector is een succesverhaal

De diersector in Nederland is dynamisch en van zeer hoog niveau. Internationaal is Nederland voorloper op het gebied van fokkerij, voeding en welzijn. Nederlandse veehouders produceren slimmer en de kwaliteit en betrouwbaarheid van de producten is hoger dan elders in de wereld. Ook de Nederlandse paardensector is economisch van groot belang met duizenden professionele bedrijven en staat internationaal hoog aangeschreven. Zuivel, vlees, eieren en sportpaarden uit Nederland gaan de hele wereld over. Maar Nederland ‘exporteert’ ook kennis. Nederlandse veehouders en dierexperts werken over de hele wereld. Nederland loopt voorop met innovaties en ontwikkelingen in de markt. Wij leiden je op zodat jij een aandeel krijgt in dit succesverhaal.

Deze opleiding wordt in Leeuwarden en Velp aangeboden. Bij Dier- en Veehouderij in Leeuwarden kun je je specialiseren in Melkveehouderij en Toegepaste Dierwetenschappen. Bij Dier- en Veehouderij in Velp specialiseer je je in de richting Equine, Sports and Business en Applied Animal Science.

Meer dan alleen dieren

in originele Cz maat verpakking Crystal Thong Bow nieuw Zanotti Black sandalen 10 Giuseppe H9WIYbe2ED

Bij Van Hall Larenstein kun je kiezen voor een sector waarin je je specialiseert: Melkveehouderij, Paardenhouderij of een andere diersoort. In de opleiding Dier- en Veehouderij focus je op drie grote aandachtsgebieden of thema’s: het dier, het bedrijf en de bedrijfsomgeving. Concreet kun je denken aan vakken als de fysiologie en het gedrag van het dier, (financieel) management, ondernemerschap, advisering, innovatie en internationale handel. Maar ook zaken als burgerperspectief, biodiversiteit en toekomstbestendigheid krijgen aandacht in het lesprogramma.

Ben jij ondernemend én heb je passie voor dieren?

Je houdt van dieren en je voelt je thuis in de sector. Je bent flexibel, immers de sector is volop in beweging. En je bent kritisch, want de sector staat voor grote uitdagingen. In deze opleiding werk je niet alleen aan de vergroting van je kennis, maar ook aan vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. Bovendien doe je vanaf dag één projecten op echte bedrijven.

Een boeiende sector dus met veel mogelijkheden en uitdagingen. Iets voor jou? Kijk dan bij Dier- en Veehouderij in LeeuwardenBnwt Wol Merinos en Top Ecru Navy Asymetric Joseph Oy0wvmnN8 of Dier- en Veehouderij in Velp.

Aanmelden voor deze studie Studielink
jurk avond Dolly lange Plus 20 staart 14 grootte 1xl Damesdames 1618 Flare 8wXnOPk0